FLIKKERUD FRISØRENGROS AS
Hovebakken 7
4306 SANDNES

Telefon: 51 97 38 38
Mail: kontor@flikkerud.no

Produkter

CUTRIN – NORDIC HAIR EXPERT
Cutrin er vår hovedleverandør og har 35 års erfaring med produksjon av produkter spesialutviklet for nordisk hår og nordiske forhold. I  vårt varesortiment inngår kjemivarer som farge, permanent og bleking, samt ulike salgsserier.

Cutrin Norge har utarbeidet Fargehuset Cutrin, som er en grundig produktbeskrivelse, brukertips, løsning på eventuelle fargeproblem mm.

  • Nyhet! Cutrin iSM er spesialutviklet for nordisk hårkvalitet, og tilpasset det nordiske klimaet. Hovedingrediensene til Cutrin iSM er basert på de beste råmaterialer fra den nordiske naturen.
  • Cutrin Bio+ er produkter for salg og til bruk i salongen. Serien inneholder produkter som behandler problemer som flass og tørr hodebunn på en effktiv måte. Noen av produktene er også utviklet for fargebehandlet hår.
  • Cutrin Sensitivism er kvalitetsprodukter for følsom og allergisk hud. Med bakgrunn i det økende antall personer med følsom og allergisk hud har det blitt et stort behov for sensitive kvalitetsprodukter. Sensitive produktene er utviklet i samarbeid med det finske- astma og allergiforbundet.
  • Cutrin Choozism er en moderne og innovativ stylingserie spesialutviklet for nordiske hårtyper. Serien har et lekkert og innbydende design, samt at den er inndelt i lettfattelige produktlinjer og produktnavn.
  • Cutrin Color Care er spesialprodukter som ivaretar fargen i håret optimalt mellom hvert salongbesøk. Produktene inneholder fargepolymer som fremhever glansen i fargen og forsegler fargepigmentene i håret slik at fargen bevares optimalt.
  • Cutrin Prof. er en serie med shampo/kur produkter kun til bruk i salongen.


REF.

En komplett produktserie for både profesjonelle frisører, og vanlige forbrukere. REF. skiller mellom de forskjellige produktene på en genial og enkel måte gjennom bruk av tre siffer, sifrene beskriver på et diagram de unike egenskapene til hvert enkelt produkt. Hvor mye hold eller care? Hvor mye glans? Hvor mye volum? Bare finn din REFeransekode, og koden vil vise deg hvilket produkt som passer til nettopp dine behov. REF. har også egen herreserie.

 

PAUL MITCHELL

Luksuriøs hårpleie tilpasset de fleste behov, både innen rens, pleie og styling. Ved å benytte ”cutting edge” teknologi og de fineste ingredienser, produseres det produkter man kan stole på. Deriblant mange prisvinnende styling og pleieprodukter. Paul Mitchell er i dag verdens største enkeltforetak innen skjønnhetsindustrien og produserer over 100 forskjellige styling og pleieprodukter. Produktene brukes i dag av en rekke frisører og stylister på TV-settene til populære amerikanske serier. Blant annet ”Lost” og ”Weeds".

  • Black & White serien har endret utseende 3 ganger på 31 år, men de har hele tiden holdt seg til de ikoniske svart-hvite flaskene. Flaskene ble hvite med sort tekst, fordi de i 1980 ikke hadde råd til å ha farge på flaskene!
  • Tea tree-serien er COz-nøytral. PM samarbeider med organisasjonen American Forests. PM har foreløpig finansiert plantingen av over 100.000 trær rundt om i verden i løpet av de siste fem årene. Naturprodukter for miljøbevisste kunder.
  • Awapuhi Wild Ginger serien er en ny liten luksusserie. Serien omtales som en revolusjon innen hårpleie, med det patenterte Keratriplex formula. Inneholder Keratin proteiner som pleier håret optimalt.

 

MOROCCANOIL

Oljebehandling til alle hårtyper. 

 

MINERALOGIE
Ren mineralmakeup av beste kvalitet. Laget av farmasøytiske ingredienser som ikke inneholder talkum, stivelse, parfyme, silikon eller fargeemner. Inspirert av naturelementene, inneholder produktene et vidt spekter varianter og farger, enten du ønsker sterke farger eller naturlig glød til din hud. Mineralogie tilfører huden ekstra næring og inneholder den høyeste solfaktoren på markedet (SPF 26).
 
 
RENATI
Renati har blitt et stort merkenavn og er en av Norges mest selgende mudprodukter. Terence Renati er en kjent italiensk frisør, og gjennom lang erfaring har han utviklet noen helt unike mud-produkter. Straight Hold Glaze har blitt en bestselger, tett fulgt av Rock Hard, Paste, Identity Mud Wax, Mud Wax og Glossifier.

 

RENATI PER UOMO : Mens Hair and Faceproducts

Terance Renati har lansert en hår-og hudserie som er spesialutviklet for menn. Årsaken til dette er at Terance Renati er av den oppfatning at frisyrer til menn krever spesialprodukter for å oppnå optimale resultater. Serien Renati Per Uomo består av fem hårprodukter og to hudprodukter i form av barbergele og en aftershave balm.


STUDEX
STUDEX ® er en av verdens største leverandører av ørepiecing utstyr og øredobber. Alle STUDEX ® produkter er testet og godkjent av internasjonale helsemyndigheter.

STUDEX System 75™ er veldig enkelt i bruk og øredobbene som brukes er 100% sterilt pakket.


HAIR CONTRAST
Hair Contrast har lang erfaring med extensions.

 


KAI
KAI produserer japanske kvalitetssakser og har en rekke modeller i ulike priskategorier. Et vellykket resultat krever godt verktøy. Gjør en god investering!


KIELA
Innredning av ypperste kvalitet som er spesialutviklet og designet for frisørsalonger. Produseres i Nederland. Et stort utvalg av modeller, farger og tekstiler. Rask levering og god oppfølging.


MOSER
Klippemaskiner og rettejern. Vi er eneforhandler av kvalitetsmaskinene Moser Chromstyle og Chromini. Vi reparerer maskinene hvis det oppstår uhell.